DA TE VOLI DO KRAJA ŽIVOTA: URADI MU OVE 3 STVARI U KREVETU I NA DRUGU NEĆE NI POMISLITI (FOTO)

Budite prave kraljice u krevetu

Da biste oboje uživali u seksu, otkrićemo vam tri spektakularna trika kako da postanete gospodarica u njegovom životu. Ove poteze vole podjednako i dame, pa će zadovoljstvo biti obostrano.

Prečica za infarkt

Kada se spustite niže ka svom partneru, noktima ga blago dodirujte u predelu prepona, butina, donjeg stomaka. U prvi mah izbegavajte nagle i preterano strasne dodire, ali kada stvari “krenu“ budite što prisniji. Žene se obično plaše da ne povrede partnera svojim noktima, ali oni su zaista moćno seksi oružje koje treba da naučite da koristite, na obostrano zadovoljstvo.

Zašto će se njemu dopasti: Kada se približite njegovom polnom organu on mora da ima bezrezervno poverenje u vas. To situaciju čini po malo opasnom, uzbudljivom, pa je zato muškarci vole.

Ljuljanje

Kada vodite ljubav, a vi ste u pozi “gore“, uradite ovaj trik da postignete maksimum uživanja: opkoračite partnera, neka su vam stopala u ravni sa njegovim kukovima, a grudi pritisnite na kolena. Nežno njišite zadnjicu u ovom položaju. Imaćete potpunu kontrolu pokreta, uglova, možete lako namestiti svoje telo tako da oboje doživite snažne orgazme. Ova poza je zanimljiva jer možete da gledate partnera, a imate i pregled cele “situacije“.

Zašto će se njemu dopasti: Muškarci smatraju da je vođenje ljubavi kada je ona gore izuzetno erotično, imaju utisak da su akteri nekog pornografskog filma, a uz ove “dodatke“ utisak je još jači. Ona izgleda moćno i kao žena koja tačno zna šta radi, a muškarci u krevetu vole baš ovakve mačke.

Horizontalno povezivanje

Lezite na partnera tako da vam lice bude na jastuku ispod njegove glave. Ova poza omogućava da vam se svaki deo tela dodiruje. Vaše noge neka budu gotovo skupljene. Uhvatite ga za ruke i prebacite ih preko njegove glave. Skupljene noge ostavljaju potpuno drugačiji utisak, nego kada ih raširite, radite neku vrstu Kegelovih vežbi, tako ćete izbezumiti partnera. Ova poza omogućava potpunu intimnost i prisnost.

seks

Foto: Profimedia
Zašto će se njemu dopasti: Muškarci smatraju da je ovo top tehnika. Podseća na sendvič i kada on oseti svu snagu žene koja se upija oko njega, male su šanse da će odoleti potpunom užitku.

Izvor: bitneinfo.com

Add Comment