PLANETA U ŠOKU: Celi avion gledao kako čovek HODA PO OBLACIMA! (FOTO)

Iluzija, dim, oblak ili vanzemaljac? Oni koji su bili svjedoci ovog fenomena još uvijek ne mogu da dođu do zaključka.

Naš svijet je pun misterija. Međutim, iako imamo nauku koja je izgrađena na principima dokaza i činjenica, i dalje nismo u mogućnosti da objasnimo neke od mnogobrojnih fenomena.

Fotografije koje je objavio putnik aviona Nik O’Donohju ostavile su mnoge u šoku.

Sudeći prema ovom čovjeku, koji se nalazio u avionu koji je ranije ove godine letio od Austrije do Republike Irske, putnici su uvidjeli potpuno čudan fenomen u oblacima.

Navodno, ostali su u čudu kada su na nadmorskoj visini od skoro 10.000 metara vidjeli figuru koja liči na čovjeka koji šeta po oblacima.

Uprkos tome što je pojava bila poprilično udaljena od aviona, O’Donohju kaže da je, zajedno sa putnicima, mogao da posmatra čudnu figuru oko dva minuta.

– Zagledao sam se u prozor i bio sam zaprepašćen tom figurom ispred nas, a kada se avion još više približio, pojavio se bizarni oblik nalik ljudskom obliku kako šeta pored oblaka. Stvarno nemam pojma šta bi to moglo da bude, možda je samo neobična formacija oblaka, rekao je O’Donohju za MailOnline.

On tvrdi da su ljudi u avionu figuru opisali kao nešto potpuno izuzetno, dok su neki mislili da je u pitanju neko ili nešto sa druge planete ili čak vanzemaljac koji se kretao ka svojoj destinaciji kada je avion slučajno naišao.

Ono što poslednju teoriju čini još legitimnijom jeste uvećana i poboljšana slika bizarnog objekta, koja jasno pokazuje lice čovjeka.

Izvor: espreso.rs

Add Comment