Prodaje kuću u Srbiji za skoro 2 miliona evra: Ovakvu perverziju niste videli ni u Holivudu (FOTO)

Vlasnik ovog luksuznog zdanja poseduje voćnjak, vinski podrum, teniski teren, ribnjak, boks za konje, sauna, teretanu, bilijar salu…

Ako ste se pitali kako u našoj skromnoj sredini izgleda imanje u vrednosti od skoro dva miliona evra, otkrivamo vam posed u multietničkoj sredini banje Vrdnik!

Na obroncima Fruške gore, u mestu u kojem stanuje više od 17 različitih nacija, nalazi se luksuzna kuća koja se prostire na 540 metara kv.

– Okućnica zauzima pet hektara zemlje, a kuća se sastoji od šest soba, pet kupatila, saune, teretane, bilijar sale, tri garaže i tri terase. Pored toga, opremljena je video-nadzorom, podrumom dužine 40 metara za skladištenje vina i rakije, ali i 1.500 metara kvadratnih pomoćnih objekata – kancelarija i magacina – sadržaj je ovog bogatog imanja smeštenog na svega 25 kilometara od Novog Sada i 75 kilometara od Beograda.

Vrdnik-oglasi-1-620x350

Čitav posed je ispreplitan asfaltiranim stazama i specijalnom rasvetom, a da u proleće izgleda još lepše pobrinuo se vlasnik koji je na 13 i po hektara zasadio šljive, kruške, dunje i kajsije sa zaštićenim geografskim poreklom.Nastavak i jos slika na strani 2

Add Comment