Za ove 3 s*ks poze je ZAGARANTOVANO da vode do MOĆNOG or*a*ma

Zaboravite na Kama Sutru i položaje koje vam ona savetuje za dobar seks, jer za sigurno postizanje orgazma ne trebate da budete previše kreativni.
Potvrdilo je to nedavno istraživanje, sprovedeno na 500 čitateljki Women’s Healtha, koje je od njih tražilo da se otvore po pitanju poza koje im najčešće pomažu u postizanju orgazma.

Tri najčešća odgovora podrazumevala su sledeće poze: žena gore (35 posto), kučećki (25 posto) i misionarka ili muškarac gore (23 posto).

Otkrivamo vam zašto je to tako.

1. Žena gore
Ova poza stavlja ženu u kontrolu, tačnije ona preuzima brigu o brzini i dubini penetracije, onako kako njoj najbolje odgovara. Raznolikost pokreta takođe pomaže u stimulaciji prednje trećine vagine, koja je najosetljiviji deo.

2. Dogi stajl (po kućečki)
Penetracija otpozadi omogućuje vrhu njegovog penisa da dodirne vrat njene materice, koji je prekriven brojnim nervnim završecima.

3. Misionarka (on gore)
Ova poza je vrlo intimna, jer možete jedno drugom da gledate u oči i povećate kontakt “koža na kožu”. Takođe, muškarci ovde mogu posebno da uživaju u trenju svoje karlice na ženskom klitorisu..           UPOZORENJE – SADRŽAJ PRIMEREN SAMO ODRASLOJ PUBLICI: Pogledajte šta radi manijak u autobusu! FOTO pogledajte OVDE

Add Comment