NAPALI GA ZBOG SCENA SA ĆERKOM Topalko, ti si bolestan!

Poznati pevač Milan Topalović Topalko objavio je dugoočekivani spot, u kojem glavnu ulogu ima njegova ćerka Helena, a njegovi fanovi i svi oni koju su pogledali video su ostali šokirani.

Naime, mnogi su prokomentarisali da je bolesno to što Topalko skenira pogledom svoju naslednicu dok peva stihove pesme „Ljubavna terapija”.

– Oko mene lutke prelepe, sve po propisu traže nevolju. A meni sati prolaze, opet nema je bez reči, najave, a može i drugačije. Dajte najbolju, lepu kao boginju, jer noćas spreman sam za ljubavnu terapiju. Ma neka mi radi svašta, nek me hrani njena mašta, sve sad može sve samo zbog nje – peva Topalko u najnovijoj pesmi dok sve vreme čeka da se ta neka pojavi u klubu punom ljudi.

U jednom trenutku ulazi njegova ćerka, on je skenira pogledom. Dok im ona prilazi, momak koji sedi do njega oduševljen je Heleninim izgledom, a Topalko ga udara po glavi. Zatim povlači ćerku ka sebi, ljubi je u ruku i postavlja je da sedi kraj njega. Pored pozitivnih komentara, bilo je i negativnih, pa je većina ljudi komentarisala da je loše to što gleda u ćerku dok peva: „Nek mi radi svašta, nek me hrani njena mašta.“Pogledajte video na strani 2

Add Comment