MUŠKARCI ZNATE LI KAKO USPORITI PRERANU EJAKULACIJU? ODGOVOR BI VAS MOGAO IZNENADITI

Svaki muškarac ima svoje taktike i načine da što dulje izdrži u krevetu. Neki počnu razmišljati o nogometu, a drugi o salami, piše Men’s Health. No, svaka takva taktika ima svoje mane.

Kad se seksate, trebate uživati, a ne razmišljati o nekim stvarima samo da prestanete sa seksom. Osim toga, to što pokušavate na vrijeme prestati, ne znači da ćete zaista i uspjeti. Prebrza ejakulacija često je problem koji se događa kada muškarci pate od tjeskobe. Nije povezana, kako se često misli, s prevelikim uzbuđenjem. Kada se previše brinete oko toga kada ćete doći do orgazma, vaše tijelo reagira na način da se počnete nervirati, a to dovodi do prerane ejakulacije, objašnjava doktor David Rowland. Kako biste dulje izdržali, morate smiriti živce, a ne pokušati tijekom seksa razmišljati o nečemu potpuno neseksualnom. Kako to napraviti? Doktor Rowland preporučuje ono što je mnogima nezamislivo – usredotočite se upravo na sjajan seks koji imate.

Odaberite što vas na partnerici najviše umiruje i na to se usredotočite. Osim toga, kazao je, postoji samo određeni dio stvari koji može usporiti orgazam. Iskrenost je jedna od taktika koja uvijek pali. Recite partnerici da vam se jako sviđa i da imate problem. Potom prekinite odnos na kratko i stimulirajte je na drugačiji način. Za kraj i jedna utješna činjenica. Mnogi muškarci misle da je dug seks dobar seks, što nikako nije točno, a žene uopće ne razmišljaju na taj način.                                                DARINA P*RNO AFERA: Pročitajte perverzne poruke koje je Bubamara slala misterioznom muškarcu!

Izvor: inboks.net

Add Comment