(FOTO) OVO SU SVA ARKANOVA DJECA: Devetoro sa 5 žena, a ŠOKIRAĆETE se kada vidite čime se bave!

Željko Ražnatović Arkan, koji je ubijen prije 17 godina u Interkontinentalu, imao je devetoro djece sa pet žena. Iz dva braka dobio je šestoro djece, četvoro iz prvog braka s Natalijom Martinović, a dvoje sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Troje djece su mu iz vanbračnih veza.

U braku sa Natalijom dobio je Vojina i Nikolu blizance, Milenu i Mašu. Troje djece iz vanbračnih veza su Mihajlo, Sofija i Anđela, dok su Veljko i Anastasija iz braka sa pjevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović. Četvoro Arkanove djece iz braka sa Natalijom ne nosi njegovo prezime Ražnatović – Vojin, Nikola, Milena i Maša se prezivaju Martinović.

Screenshot_307

Vojin i njegov brat blizanac Nikola su studirali glumu i radili po klubovima u Los Anđelesu, Las Vegasu i Palm Springsu. Prije nekoliko godina Vojin je sa Kineskinjom Barbarom Vang dobio kćerku Miju.

Screenshot_308

 

Njegova sestra Maša je završila studije i zaposlila se u Njujorku.

 

Milena Martinović završila je filmsku režiju na Univerzitetu u Kaliforniji, ali jedno vrijeme je bila i na studijama u Atini. Trenutno živi u Nju Orleansu.

 

Vojinov brat blizanac, godinama ne živi u Srbiji, a poznat je po tome što je 1998. godine bio glavni maneken u Cecinom spotu “Nevaljala“.

 

Mihajlo je najstariji sin Željka Ražnatovića Arkana. Sina Mihajla mu je rodila Agneta iz Geteborga u vrijeme dok je Arkan sedamdesetih godina bio u Švedskoj.

 

Sa glumicom Ljiljanom Mijatović Arkan je dobio kćerku Anđelu. Sada ima 36 godina i završila je Bogoslovski fakultet, a nedavno je objavila i zbirku pjesama. U mladosti se zabavljala s Kristijanom Golubovićem.

 

Kćerka Sofija je dijete socijalne radnice koja je o Arkanu vodila računa u belgijskom zatvoru. Sofija danas živi u Briselu. Prvi put je vidjela svog oca na ekranu kada je Arkan 1991. godine postao poznat čitavom svijetu. Sofija je rođena 1979. godine, a sam Arkan je saznao 1994. godine da ima kćerku u Belgiji.

 

Veljka i Anastasiju Ražnatović je dobio sa suprugom Cecom Ražnatović. Veljko, rođen 10. decembra 1996, trenutno studira u Banjaluci. Anastasija je Arkanova najmlađa kćerka. Imala je samo godinu i po dana kada je Željko ubijen. Anastasija često, kao i njen brat, na društvenim mrežama postavlja fotografije i statuse posvećene ocu.

 

(Kurir)

Add Comment