Bivši građevinac napravio kuću naopako: Supruga mislila da je poludio! KUDA SE ULAZI?

Bivši građevinac Valdevino Miguel da Silva iz Brazila napravio je kuću koja stoji na krovu dok su temelji na vrhu. Naopako su okrenuti i prozori i vrata. Kuća se nalazi u Sao Mateusu i prava je atrakcija. Pravi ulaz je pozadi, a u njoj niko ne živi.

 

Napravljena je za zabavu te se ispred nje turisti mogu besplatno fotografisati. Unutrašnjost je potpuno normalna, a sobe su uređene tradicionalno.

U prizemlju se nalaze kuhinja, trpezarija i kupatilo, dok su na spratu dvije sobe.

 

“Radio sam veoma dugo u toj industriji i kada sam se penzionisao htio sam napraviti nešto uzbudljivo i drugačije. Postavio sam sebi izazov da budem aktivan te sam napravio kuću postavljenu naopako”, rekao je Da Silva koji ima 65 godina.                                                                 on Je Izgradio Svoju Kuću Iz Snova Za 5.000 Dolara. Unutra Je Neverovatna!

Njegova supruga je na početku mislila da je u pitanju šala i govorila mu je da to ne radi.

“Zvučalo je kao luda ideja i mislila sam da neće dobro izgledati, ali nije bilo svrhe raspravljati s njim. Kada nešto zacrta, on ide ka tome”, kazala je Maria Elizabeth da Silva.

Odlučila je da mu pomogne i na projektu su radili tri godine. Kuća ima 400 metara kvadratnih, a Da Silva je iznajmljuje.

“Ko god bude živio u njoj postat će slavan”, poručio je.                              ‘ZMIJE SE BOJE SAMO JEDNE STVARI, kad je vide, bježe glavom bez obzira’

Izvor: Klix.ba

Add Comment