KRVAVA SVADBA: Gost terao folk pevačicu da uradi nešto što NIJE HTELA, a onda…

Ne žale se džabe domaći estradnjaci na to koliko je težak njihov posao, budući da na velikim veseljima na kojima često zabavljaju alkoholisane goste nerijetko dođe i do incidenata, što je i slučaj pjevačice Slađe Vuičić.

Naime, na jednoj svadbi na kojoj je pjevala sa “Alegro bendom“ jedan gost zahtijevao je od pjevačice da se popne na sto, što je ona odbila i poručila kolegama iz benda da napuštaju proslavu.

Tada je nastao haos – letjele su čaše i flaše, a kada je isti mladić bio neprijatan i prema njenoj koleginici, nastala je opšta tuča poslije koje su muzičari napustili veselje.

Na početku je to bila jedna divna svadba, zaista. Ipak, kasnije su se desile neke nepredviđene okolnosti – prisjetila se Slađa i dodala da ni pod kojim uslovima nije željela da učini ono što je od nje tražio pijani gost.

– Ja se nikad nisam popela na sto ili stolicu, jer nema tog novca za koji bih to uradila. To je krajnje nepoštovanje i bezobrazluk, a ja to ne podnosim. Gospodin je dobio po glavi, što je i zaslužio. Nisam ga ja tukla, ali dobio je šta je zaslužio – otkrila je pjevačica.                                     Ove slike iz Rusije nikada nećete zaboraviti! Slika broj 5 je bolesna!

Izvor: Exyugoslavija.com

 

Add Comment