NIJE MONTAŽA, SNIMAK TEK SAD OBJAVLJEN: Šta je Trump rekao Melaniji, odmah se rastužila kao kiša!?

Na snimci se vidi kako se Donald Trump za vrijeme trajanja inauguracije okreće prema Melaniji i nešto joj govori, nakon čega ona potpuno mijenja raspoloženje i djeluje uzrujano.
Društvenim mrežama proširila se dosta bizarna snimka s Trumpove inauguracije koja je mnoge ostavila u čudu i s upitnicima iznad glave.

Na snimci se vidi kako se Donald Trump za vrijeme trajanja inauguracije okreće prema supruzi Melaniji i nešto joj govori, nakon čega ona potpuno mijenja raspoloženje i djeluje uzrujano.

Špekulacije o njihovim zahlađenim odnosima traju već neko vrijeme, a posebno je zanimljivo da se ovo dogodilo dan nakon njihove 12. godišnjice braka.

Svi nagađaju šta je to Trump mogao reći Melaniji da ju je toliko uzrujalo, a neki su se našalili da je moglo biti i nešto poput: “Pazi što radiš, deportirat ću te”.

Bilo je i onih koji su tvrdili da je cijeli video montaža te da se snimka zapravo vrti unazad zbog čega i djeluje tako “dramatično”. The Cut piše da nema govora o montaži, jer se cijela situacija može vidjeti i na cijelom videu s inauguracije, samo premotajte na 2 h i 51 min. Pogledajte snimak na sledecoj strani

Add Comment