PRONAŠAO JE RAČUN U OČEVIM PANTALONAMA: Kad je video šta je otac kupio pre 28 godina, rasplakao se!

Uzeo je od oca stare pantalone, stavio ruku u džep i šokirao se.

Korisnik Tvitera “Hum” uzeo je od oca stare pantalone, stavio je ruku u džep i izvukao je staro zgužvano parče papira.

Bio je to stari račun iz prodavnice, ali kada je Hum video datum i detalje kupovine, krenule su mu suze. Ovo je račun koji je pronašao:

A evo i šta je na računu:

Datum: 24.12.1988.
Predmet: Plišana igračka
Cena: 4.500 jena

Ovo je napisao uz sliku:

“Otac mi je dao svoje stare pantalone, ali u džepu sam pronašao račun iz vremena kada mi je otac kupio plišanu igračku za moj drugi Božić. Skoro pa sam se rasplakao!”

otac vodi dete u školu

Foto: Profimedia

Za Huma, pronalaženje ovog računa bio je način da se opet spoji sa ocem. Datum na računu bio je 24. decembar, 1988. godine, na Badnje veče, kada je Humov otac kupio igračku za svog dvogodišnjeg sina. Ova divna priča dotakla je mnoge u Japanu gde se odigrala priča i retvitovana je više od 20.000 puta!                                                                      PITALI SU MACU SA KOLIKO NJIH JE SPAVALA, A KADA ČUJETE NJEN ODGOVOR SRUŠIĆETE SE! (VIDEO)

Divna je stvar kada sin može da “stane u očeve pantalone” od pre mnogo godina i podeli taj trenutak sa njim. zadržite garderobu za koju mislite da nikada nećete obući i ko zna? Možda jednoga dana te stvari budu pravo iznenađenje za vašu decu.

Izvor:  srbijadanas.com

Add Comment