STRAVA U VLASTITOJ KUĆI: Udomila dečaka pa se šokirala kada je saznala ko je on!

Jedna Britanka primila je izbjeglicu iz Afganistana, za koga je socijalna služba tvrdila da ima 12 godina. Ubrzo se ispostavilo da je punoljetan i počeli su veliki problemi.

Majka dvoje djece, koju su britanski mediji nazvali Džuli, kaže da je momak početku bio pristojan i sramežljiv, ali je ubrzo postao agresivan i počeo da prijeti da će ubiti Džuli i njenu porodicu.

Policija ga je uhapsila, a Džuli je u jednoj televizijskoj emisiji pozvala vlast da bolje istraži ljude koji u tu zemlju dolaze kao izbjeglice.

Ona je rekla da ju je socijalna služba zamolila da na nekoliko dana uzme mladića koji je rekao da se zove Abdul i da ima 12 godina.

– Kada sam ušla u sobu ništa mi nije bilo jasno. Mladić je izgledao kao da ima najmanje 19. Bio je vrlo tih i preplašen. Inače ne uzimam tinejdžere, nego mlađu decu, ali njemu je zaista trebao dom. Kada je otišao kod zubara na kontrolu, zubar mi je rekao da po njegovoj procjeni mladić ima između 18 i 21 godine. Rekla sam to socijalnoj službi. Budući da je on rekao da ima 12, a zubar 21 godinu, socijalna služba je upisala da ima 16 – ispričala je Džuli.

KRVAVA SVADBA: Gost terao folk pevačicu da uradi nešto što NIJE HTELA, a onda…

Ona kaže da je u početku sve bilo u redu, a onda se mladić naglo promijenio.

– Počeo je da prijeti pošto sam mu otvorila Fejsbuk nalog. Nadala sam se da će tako pronaći svoju porodicu. Pošto je dobio nekoliko telefonskih poziva, postao je veoma agresivan i bilo me je strah da ostanem nasamo s njim. Počeo je verbalno da me napada. Kada je jedan član moje porodice stao između nas, Abdul je počeo da ga udara. Tada sam pozvala policiju. Policija ga je uhapsila, ali pre toga Abdul mi je rekao da zna gdje živim i da će nas ubiti. I dalje me je strah – priča Džuli.

Ona je rekla da je kasnije saznala da je Abdul na internetu tražio ekstremističke sajtove i da je ranije bio hapšen u Belgiji.

Add Comment