Ako na automobilu zateknete OVAKAV prizor, smjesta uđite u njega i bježite glavom bez obzira! (FOTO)

Tinejdžerka Ešli Hardakr je ostala preneražena nakon što je otkrila košulju na spoljnom dijelu vjetrobrana svog automobila, nakon što se uveče vraćala kući nakon završene smjene kao prodavačica u tržnom centru.

Isprva je pokušala da rukom, dok je bila u autu, skloni nepoznatu košulju sa stakla svog automobila, ali je zatim primijetila dva automobila u blizini koji su bili upaljeni i spremni da krenu u vožnju. Odustala je od ideje da izađe iz kola i odvezla se kući.

– Moja inicijalna misao bila je da je košulja slučajno završila na mom autu. Ali kada sam pokušala brisačima da je sklonim primijetila sam da je košulja obmotana oko brisača i tada sam znala da ju je tu neko namjerno stavio iz nekog razloga – priča Ešli za Metro.co.uk.

Ona je zatim stala na obližnjoj benzinskoj pumpi i skinula košulju. Svoju priču je postavila na Fejsbuk i na osnovu komentara uskoro saznala da je slična taktika već korištena nekoliko puta u okrugu Flint, gdje ona živi, te da je utvrđeno da na taj način otmičari pokušavaju da odvrate pažnju djevojkama kako bi ih kidnapovali.

Incident nije prijavila polciji, ali je od tada uplašena i mora ići sa pratnjom svako veče od posla do auta.

Ova situacija može da se desi bilo gdje! Do sada nije prijavljen sličan slučaj u našoj zemlji, što ne znači da nije moguće da se desi u bilo kom treutku. Zato, budite oprezni!                                                                PROMENE KOJE SE NEĆE SVIDETI VOZAČIMA: Uskoro kola starija od 5 godina neće moći…

(Telegraf.rs)

Add Comment