UZNEMIRUJUĆE: OVOG ČOVEKA JE NAPAO MEDVED. DA NIJE URADIO OVU STVAR SADA BI BIO MRTAV!

Medvjedi predstavljaju veoma lijepe i umiljate životinje ali mogu da budu pravi neprijatelj za čovjeka koji vas može vaoma lako ubiti u samo nekoliko minuta. Kada čovjek naiđe na medvjeda u prirodu on mu automatski predstavlja prijetnju, kako za njega tako i za njegove mladunce. U takvoj situaciji medvjed djeluje zaštitnički i svim silama će pokušati da se riješi potencijalne prijetnje.

Čovjek koji se nalazi na slici se našao u takvoj situaciji da je imao mali okršaj sa medvjedom. Dok je hranio mladunče medvjeda nije ni slutio da se u blizini nalazi i njegova majka. Nažalost ubrzo je to saznao na najgori mogući način. Sa leđa je osjetio snažan udarac i osjetio je kako kandže prolaze kroz njegovu kožu.

Rekao je da ga je počela udarati šapama i bacati po podu. Ipak sjetio se jednog načina kako da medvjed odustane od borbe. Odlučio je da se pravi mrtav jer medvjedi ne napadaju mrtve osobe ili životinje. Nakon što je legao na pod i pravio se mrtav medvjed je jednostavno odlučio da se okrene i ode.

Dodao je i to da je veoma sretan što je preživio ovu situaciju te da savjetuje svima ako se nađu u sličnoj situaciji da urade isto kao i on.          POSTAVIO JE OGLAS ZA PRODAJU “JUGA” I DOBIO PONUDU NA KOJU NIJE UMEO DA ODGOVORI, A NEĆETE NI VI! (FOTO)

Add Comment