MILENA IZ BEOGRADA PREDALA JE PRAZNU KOVERTU NA SVADBI:’ Nisam imala novac a evo kako su me mladenci KAZNILI’

Danima se u Srbiji pričalo o mladencima koji su dobili prazne koverte na svadbi, a baš zbog toga se javila Milena S. (27) iz Beograda, koja je željela da sa svima podijeli svoju muku.
Naime, Milena je jednom predala praznu kovertu i ovo je njena ispovijest.

“Kad sam upisala fakultet i iz Valjeva došla u Beograd, moje su se novčane mogućnosti prepolovile. Pa tako, svaki rođendan drugarice ili drugara sam unaprijed planirala jer dok platim račune za stan, dok odem kući kod mojih, sav džeparac mi se istopi. A onda je kolega s faksa rekao da se ženi.

Probala sam da se izvučem da ne idem, jer su neposredno prije toga umrli baka i deka, imala sam mnogo da učim, moji su bili bez dinara. Sestra je isto upisala fakultet, jednostavno, katastrofa!

Roditelji su mi dali neku mizeriju da preživim mjesec. Ali nije bilo teoretske šanse. Sve kolege su me napale – prvi među nama se ženi, hajde, kao da je bitno da li ćeš i koliko ćeš dati.

Naravno, ne mogu da tražim pozajmcu, jer ko zna kada ću da vratim, a i sramota me. A s druge strane, da kukam mojima da mi daju pare za svadbu kolege je bilo van pameti – jer ni oni nisu imali, a to im je bio luksuz – “SNAĐI SE”.

Jedna koleginica mi je ponudila da mi pozajmi novac. Isprva nisam htjela da uzmem, a onda sam shvatila da je jadno da idem praznih ruku. Mislim, bilo mi je glupo.

Mada se ja prva ne bih ljutila da mi neko dođe bez poklona – na svoju svadbu planiram da zovem samo one koje volim, drugi nek se slobodno ljute. I tako ja njoj kažem – ok, ti ponesi pare, pa kad se nađemo, staviću u kovertu.Nastavak na sledecoj strani

Add Comment