Zastrašujući snimak policije koja je čula krike i pronašla se*s robinju: Serijski ubica joj ubio dečka, a nju 2 mjeseca mučio i silovao

Inspektori Sjeverne Karoline čuli su u novembru ženske vriske iz metalnog kontejnera na jednom privatnom posjedu.

Tokom desetominutne operacije, policija je obila kontejner i pronašla Kalu koja je sjedila na podu sa lancem oko vrata koji je bio prikačen za zid.

Odmah je policiji ispričala da je Teod Kolep upucao njenog dečka Čarlija Karvera i da ga nakon toga više nije vidjela.

“Rekao mi je da je mrtav i zakopan. Kaže da je ovdje okolo zakopano još nekoliko tijela”, rekla je ona.

Kako se ispostavilo, Tod je serijski ubica koji je više od 13 godina terorisao Karolinu, i koji je ubio najmanje sedam osoba još od 2003. godine.

Policija je objavila i snimak ispitivanja serijskog ubice. Rekli su mu da im je Kala rekla za ostala tijela i da treba da pomogne sebi i sarađuje, što je on odbio.

Nakon što su mu dozvolili da priča sa majkom, i obećali da će joj dati novac sa njegovog računa, on je priznao svoje zločine. Kalin momak, Čarli, bio je posljednja žrtva koju je Kolep ubio.

U jednom od snimaka istrage Kolep je rekao da je nosio rukavice kada je punio pištolj, kako ne bi ostavio otiske. Pištolj je zatim rastavio na dijelove koje je bacio u različite kante za đubre.

I nakon 13 godina, Kolep se prisjetio svih detalja, kada je ubio Skot Ponder (30) hicem u potiljak, Beverli Gej (50), Brajana Lukasa (30), Krisa Šerberta (26)…

Policajci su ga pitali da li neko od njih molio za milost, piše “Daily Mail”.

“Ne sjećam se toga. Kada bih počeo bilo je kao video igrica. Ali nije igra, bili ste tamo, znate o čemu pričam”, rekao je Kolep.

Kolep je 2015. godine takođe ubio Džoni Koksa (29) i Lej Mekcro (26). I njih je, kao i Čarlija i Kalu namamio na svoj posjed obećavajući im posao.

Više pogledajte u priloženom videu na sledecoj strani 

Add Comment