OTKRIVENA TAJNA ČUVANA 4 DECENIJE: Smrti Silvane Armenulić je prethodila PREVARA… snimljena i pjesma

Iako je prošlo četiri godine od priče o čuvenom estradnom trouglu, i dan-danas se polemiše oko toga da li je istina da su se dvije pjevačice posvađale oko muškarca.

Navodno, prije 40 godina jedan mladi novinar je načuo da je Silvana pretukla neku Lepu, ali istraži da li je službenica beogradskih pošta Lepa Jankov, koju Silvana zaista jeste pretuka usred Beograda davne 1972. godine.

– Ovo je bio čuveni trougao davnih godina, iz kog je Silvana izašla povređena. Njen suprug, bivši teniser Radmilo Armenulić prevario je čuvenu Silvanu sa njenom rivalkom Lepom Lukić kasnih šezdesetih godina. U to vreme prevara na javnoj sceni bila je pravi skandal, a novine su pisale da su se Silvana i Lepa čak potukle na aerodromu. Silvana nije oprostila suprugu prevaru, pa se posle sedam godina braka razvela. U sećanje na tu ljubav snimila je pesmu “Sedam godina ljubavi” – pisalo se ranije, a baš reči pomenute Silvanine pjesme: “Svakog dana ja prolila gorke suze, što mi drugarica momka uze” i navode na sumnju da se radilo o Lepoj Lukić, s kojom se u to vrijeme Armenulićka družila, piše Srpski telegraf.

Lepa se nerado sjeća tih stvari. Nastavak na sledecoj strani

Add Comment