TOP 10: Tinejdzerke koje su prodale svoju nevinost. Pogledajte kako su prošle (VIDEO)

1. Lezbijka prodala djevičanstvo pa zažalila

Rosi Red, deklarisana 18-godišnja lezbejka iz Velike Britanije odlučila je “prodati” svoj himen kako bi zaradom platila školarinu na Univerzitetu Bristol. To je bilo njeno prvo seksualno iskustvo sa muškarcem, iako je bila u dugogodišnjoj vezi.

Nakon 2000 pristiglih ponuda, pobijedio je razvedeni 44-godišnji inženjer i otac dvoje djece. Za “transakciju” je platio oko 12 000 evra. Nakon seksa, Rosi je navodno zažalila zbog svoje odluku te je sa svojom djevojkom Džes Kameron dugo patila.

2. Morala je dokazati svoju nevinost

Rumunka Alina Percea sa 18 godina je prodala svoje djevičanstvo preko interneta za cijenu od 13 000 eura. Kupac je bio italijanski biznismen zbog kojeg se podvrgnula dva medicinska pregleda u kojem je doktor morao potvrditi kako je zaista nevina, odnosno kako po njenom himenu niko nije niti hirurški “čarkao” (budući da je moguće hirurški rekonstruisati himen). Sama je izjavila kako joj cijelo iskustvo nije teško “palo” – osjećala je privlačnost prema 44-godišnjem muškarcu koji joj nije otkrio svoje bračno stanje, kao niti to ima li djecu. Platio joj je let u Veneciju, dan su proveli u obilasku, a večer je bila rezervisana za seks. Alina je na ideju prodaje djevičanstva došla nakon što je vidjela sličnu ponudu. Seks joj se svidio, premda je bilo bolno.

“Nije bilo isključivo finansijska motivacija, iako mi je novac za fakultet dobro došao. S jedne strane, nadala sam se kako ću upoznati ljubaznog muškarca, nešto slično kao Džulija Roberts u filmu Zgodna žena,” izjavila je ova djevojka.Nastavak na sledecoj strani

Add Comment