MOLIĆE VAS DA SPAVATE SA NJOM AKO PROBATE OVU POZU

Ženski vrhunac je defintivno najveća misterija kada je u pitanju seks. Muškarci nisu sigurni šta treba da rade i kako da stimulišu i uzbude svoje partnerke kako bi im omogućili nezaboravno iskustvo. Na sreću svih muškaraca, nismo mi jedini koji smo postavili ovo pitanje.

Sprovedena su mnogobrojna istraživanja koja su testirala različite poze i njihove efekte na parove. Tražili smo pozu koja je jednostavna, a koja ostavlja odlične rezultate, pogotovo kada su u pitanju žene. Iako je bilo dosta poza koje su prošle kroz ova testiranja, jedna se pokazala kao najpogodnijom za postizanje ženskog orgazma.

U pitanju je poza MOST.

Početni položaj ove poze je sličan kao i misionarska poza. Žena leži na leđima, dok je muškarac iznad nje. Ova poza postiže se tako što se kukovi žene podižu i zadnjica se oslanja na butine muškarca. Na ovaj način se pomera ugao penetracije, pa je klitoris na mnogo većem udaru nego pri misionarskoj pozi.

Tokom most poze, muškarac je dominantan i kontroliše čitavu radnju. Svojim rukama možete pridržavati zadnjicu svoje partnerke i tako menjati ugao penetracije kako bi poboljšali osećaj i stimulaciju. Ono zbog čega je ova poza sjajna je to što omogućava lak pristup vašim prstima, pa vašu partnerku možete dovoljno stimulisati kako bi joj pomogli da dođe do klimaksa.

Ispitanici koji su testirali ovu pozu su oduševljeni. Muškarci kažu da im je bilo vrlo uzbudljivo, a veliki broj žena doživelo je orgazam za vrlo kratak vremenski period. muskimagazin.rs

Add Comment