Špijunirao je ženu da sazna zašto je svako veče umorna. Bolje da nije jer na kraju su isplivale emocije i suze! (VIDEO)

Koliko ste puta čuli da je muškarcima u životu mnogo teže nego ženama? Koliko ste puta, ako ste muškarac, rekli da to nije tačno?

Japanci su napravili zanimljivo istraživanje na ovu temu i dokazali, nećete verovati, da žene nose mnogo veći teret!

Na osnovu ovih saznanja su napravili i kratki film kom je tema upravo to, a odgovor na pitanje „ko nosi veći teret – muškarci ili žene“, dali su kroz priču jedne porodice.

Video koji je oduvao milione gledalaca prikazuje muža koji tajno snima svoju ženu i sve njene aktivnosti u toku dana. Malo je reći da ga je ono što je video – oduvalo! (a verovatno i zauvek ućutkalo)

Pogledajte:

Dakle, nasuprot uverenju većine (pošto su, muškarci, jelte, snažniji) žene su te koje u toku dana prosečno nose više kilograma tereta.

Anketa koja je sprovedena u istraživanju okupila je nasumičnih 100 ispitanika, a svako je upitan o svojim dnevnim navikama u nošenju stvari.

Ispostavilo se da žene dnevno ponesu oko 7.2 kg, što je čak duplo više nego što prosečni muškarac nosi u prosečnom danu.

I ne samo to! Čak 18 odsto žena je odgovorilo da na svakodnevnom nivou nose više od 15 kilograma.

Tako, kad sledeći put rešite da omalovažavate napor koji žena ulaže u toku dana ili da joj glavobolju prebacite kao izgovor – setite se ovog filma.

(24Sata.rs)

Add Comment