Vic DANA : Vazelin

Dečko je ostvario svoj san, skupio je dovoljno para da kupi Harlija. Otišao je u prodavnicu, izabrao svog ljubimca i krenuo, kad prodavac reče:
– Odaću ti jednu tajnu, kako da hrom na tvom Harliju uvek bude kao nov. Moraćeš uvek da imaš pri ruci bočicu vazelina i da uvek pre kiše namažeš sve hromirane delove i tvoj Harli će uvek izgledati kao da si ga juče kupio.
Momak se zahvali i krenu i već iza prvog ćoška maznu neverovatno zgodnu ribu i oni počeše da se zabavljaju.Posle nekoliko dana ona ga pozva kući kod svojih na večeru, što momak rado prihvati. Riba mu reče:
– Slušaj, ima jedan čudan običaj kod mojih, a to je da kada se večera završi, onaj koji prvi progovori mora da opere suđe.
Momak dođe na večeru, upozna se sa roditeljima, klopa je bila izvrsna i kada su završili svi se ćutke premestiše u dnevni boravak i nastaviše da ćute. Pošto su prilično dugo ćutali, momak pomisli kako bi mogao malo da ubrza stvari i pred svima poljubi devojku, ali ništa se nije desilo, svi su nastavili da ćute. On joj gurnu ruku pod majicu i poče da je miluje po grudima, ali ništa, svi i dalje ćute. Momak se već iznervirao i kresne svoju ribu pred svima, ali niko ne progovara. Uhvati momak kevu, baci je na sto, kresne i nju, ali ništa, svi ćute. Odjednom, počne da grmi iz daljine i momak skine jaknu i izvadi iz džepa vazelin, kad će tata:
– Dobro, dobro, stani, ja ću da operem sudove!!!

Add Comment