15-godišnja devojka uhvaćen kako ima s*ks sa 25 dečaka u školskom toaletu

Tinejdžerica u Fort Myersu, Florida, bila je uhvaćena zbog seksa s više učenika dok je bila u školi. Prema WFTX-u, incident se dogodio u toaletu u South Fort Myers High Schoolu, nakon što je završena nastava.

Školski zvaničnici su rekli da je 25 dječaka zaključalo vrata na glavnom muškom toaletu, dok su se djela odvijala. Drugi učenici koji pohađaju školu saznali su za seks akat gledanjući videa koji su postavljeni na Snapchat.

Pojedinci koji su razgovarali s novinarima u WFTX-u rekli su da je djevojka došla iz obitelji s problemima. Prijavljeno je da je majka učenice bila poznata po promiskuitetu i nije ispravno naučila svoju kćer da slijedi drugačiji put. No, očito je da učenica koja je bila uključena u sex aferu ima probleme koji su daleko gori od seksa. Mnogo mladih žena pate od niskog samopoštovanja i koriste seks kao način da se osjećaju prihvaćenim od svojih vršnjaka.

Prema izveštaju koje je sprovela “Real Girls, Real Pritisak: Nacionalni izvještaj o stanju samopoštovanja,” 7 od 10 devojaka smatraju da nisu dovoljno dobre kada je u pitanju kako izgled, njihovo obrazovanje nastup u školi, i njihovi odnosi sa prijateljima i porodicom. Kao rezultat toga, važno je za zajednicu da identifikuju mlade žene koje pate od depresije. Ako je studentkinja koja pohađa Južnu Fort Majers Srednju školu veruje u sebe i svoju budućnost, ne postoji način da će dozvoliti 25 dečaka da se uključe u seks sa njom na podu u srednjoj školi u toaletu.

Školski zvaničnici su kaznili svakog studenta koji je učestvovao bilo suspenzijom ili drugom disciplinskom mjerom. Međutim, studenti koji su bili uključeni neće imati krivične prijave za učešće u seksualnom činu.

Izvor:Ex Yu Portal

Add Comment