LUKAS, MARIJA I BEKUTA DOBIJAJU GOMILU PARA U ZVEZDAMA GRANDA, A PRAVI ŠOK JE KARLEUŠIN HONORAR

Članovi žirija u “Zvezdama Granda” dobijaju velike honorare, ali ipak Karleušina plata privlači najveću pažnju…

Članovi žirija u “Zvezdama Granda” su odlično plaćeni za svoj posao, njihovi honorari se kreću od 700 do 3.000 evra po emisiji, ali ipak najveći šok predstavlja Karleušin honorar – jer poznata pevačica jedina ne dobija ni dinara za svoje učešće!

Prema nezvaničnim informacijama, najslabije plaćen član žirija je Dragan Stojković Bosanac, koji dobija oko 700 evra po emisiji, dok Ana Bekuta, Snežana Đurišić i Viki Miljković imaju honorar između 1.000 i 1.500 evra.

Aca Lukas se, kako se priča, pogodio sa Sašom Popovićem za sumu od 2.500 evra, dok je Marija Šerifović, kako navodi “Informer”, napravila sasvim drugačiji aranžman. Ona se sa Popovićem dogovorila da joj “Grand” ugovori 10 nastupa i honorar od 7.000 evra…

Naravno, sve ove iznose treba prihvatiti sa rezervom, jer se uvek radi o nezvaničnim informacijama, budući da pevači ne žele javno da priznaju koliko zarađuju. Postoji i sasvim drugačija verzija plaćanja sudija u “Zvezdama Granda” i govorka se da ove sezone oni nisu ugovorili fiksne honorare, već su napravili “dilove” koji obuhvataju promociju i koncerte. Ali, to u svakom slučaju ne umanjuje ukupnu sumu, i u ovom drugom slučaju (promocija i koncerti) je čak i povećava…

A Karleuša je i prošle i ove godine pristala da bude sudija za “dž”…

Jelena nam je kratko potvrdila da je istina da ne dobija honorar od “Granda”, a da podsetimo, pre godinu dana je to objasnila na originalan način:

– Tačno je da ne dobijam honorar za učešće u “Zvezdama Granda”, jer, koliko bi ja trebalo da naplatim moje zalaganje i trud, niko ne bi mogao da plati!

Izvor: Telegraf.rs

Add Comment