15 trikova DA MU SE “DIG*E” kao nikad u životu …

 

U pitanju je najočigledniji način na koji muškarci pokazuju svoje uzbuđenje, a i seks je nezamisliv bez erekcije. Ponekada je zabavno da preuzmete kontrolu i učinite vašeg muškarca napaljenim kao nikada do tad.
1. Striptiz

Seksi striptiz će sigurno napaliti vašeg dečka, a erekcija definitivno neće izostati. Izaberite autfit za koji znate da čini da izgledate super i koji izazovno i polako možete da skidate sa sebe.

2. Nevaljale poruke

Ako želite da se poigravate sa njim, pošaljite mu nekoliko nevaljalih poruka, pa možda čak i neku izazovnu fotografiju. Ne samo da će dobiti erekciju, već će jedva čekati da vas vidi kasnije.

3. Šapućite mu u uvo

Pre nego što se bacite na posao, šapućite mu malo na ovo sve stvari koje planirate da mu radite i koje želite da on vama radi. Posebno mu skrenite pažnju na ove detalje jer ćete uz pomoć njih doći do orgazma za 15 minuta.

4. Recite mu šta želite

Muškarci vole kada devojka preuzme inicijativu i kaže mu šta tačno da radi.

Dok bude slušao sve stvari koje želite erekcija neće izostati.

5. Sredite se

Seksi donji veš će prijatno iznenaditi svakog muškarca, ali i njegovog vršnjaka bez izuzetka.

6. Dodirnite ga

Ok, iako je ovo isuviše očigledno, dodirivanje njegovog penisa će za čas stvoriti erekciju.

7. Zadirkujte ga

Momci vole zadirkivanje baš kao i devojke. Počnite tako to ćete ga ljubiti po celom telu, ali izbegavajte njegovo međunožje.

Ponavljajte ovo sve dok više ne bude mogao da izdrži, a onda znate šta sledi.

8. Ne dajte mu da vas dodiruje

Ako želite da zadirkivanje podignete na nov nivo, ne dajte mu da vas dodiruje dok radite sve ono što smo napisali gore. Ako krene rukama ka vama, sklonite ih, još bolje, možete da ih vežete za maksimalno mučenje i zadovoljstvo. A kada na red dođe oralni seks, ovi bezobrazi trikovi će učiniti da ga oboje pamtite do kraja života.

9. Recite mu koliko uživate

Na ovaj način ćete mu pružiti dodatno samopouzanjde i još jaču erekciju nego što ste to mislile da je moguće. Recite mu koliko je dobar, a dok vas bude dodirivao kažite mu koliko vam to prija i zašto.

12. Ostavite upaljena svetla

Muškarci su vizuelna stvorenja i vole da gledaju sve šta se dešava tokom seksa. Ako inače volite da imate seks u mraku, aktivirajte svoj avanturistički duh i ostavite svetlo upaljenim. Ako ste ipak previše stidljive za ovo, upalite sveće za pravu seksi atmosferu.

13. Slobodno povisite ton

Neka dobro čuje vaše uzdahe zadovoljstva i uzbuđenja. Ako mu to ne pruži erekciju, onda ne znamo da li je to uopšte moguće.

14. Zaustavite se na ljubljenju

Ako želite da se ozbiljno napali, uvedite pravilo „samo poljupci“. Ponekada, ako ste u dugoj vezi, vrlo lako može da se desi da zanemarite mala zadovoljstva. Zato posvetite svu koncentraciju poljupcima i rezultat neće odustati.

15. Dajte mu kompliment

Muškarci vole laskanje baš kao i devojke. Uputite mu par komplimenata u vezi sa njegovim izgledom, koliko vam je seksi, koliko uživate – sve ono što je potrebno da ga uzbudi i otkrićete erekciju koja može da traje satima.

.24vijesti.com

Add Comment