EVO KO JE “PROBIO” EDITU IZ “MINISTARKI” (FOTO)

Popularna grupa “Ministarke” osnovana je prije tri godine. Pjevačica ove grupe otkrila je koji im je pjevač pomogao da dostignu slavu kakvu danas imaju, piše Express Magazin.

Iako bi mnogi pomislili da je osoba koja je pomogla Editi neko od njene popularne porodice Đogani, pjevačica otkriva da im je zapravo pomogao pjevač Nemanja Stevanović.
– Ovo prvi put kažem. Nemanja je taj koji me je pozvao i rekao, “hej, Aspirinci traže mladu i neafirmisanu pjevačicu”. Tako je krenulo. Nikada mu to neću zaboraviti – rekla je Edita.                                                     Edita Aradinović je srpska pop-folk pevačica i članica grupe Ministarke. Rođena je 30. juna 1993. godine u Beogradu.

Karijera

2010. godine je učestvovala u šou programu Zvezde Granda, ali je ispala u baražu. Kasnije je izjavila da je takmičenje namešteno i da ju je Saša Popović pogrešno posavetovao oko odabira pesama zbog čega nije dalje prošla.

Nakon toga je započela solo karijeru i 2012. godine je izbacila singl „Overila“. Spot je snimila u Španiji, a tom prilikom je upoznala Šakirinog brata koji je bio oduševljen njenim pevanjem i igranjem.

2013. godine kolega Nemanja Stevanović joj je rekao da Filip Miletić i Miloš Roganović traže pevačicu pa je ubrzo postala glavni vokal grupe Ministarke. Ostale članice su: Ana Mašulović (vokal), Ivana Eremić (bubnjevi) i Ivana Rudić (gitara). Sa Acom Pejovićem su uradile duet „Alkohola poplava“ koji je postao veliki hit.

Izvor: avaz.ba

Add Comment