SVI SU U ŠOKU: Poznata glumica priznala: Preživela sam silovanje i incest! (FOTO)

– O tome stalno pričam, preživela sam seksualno zlostavljanje, uključujući i silovanje, nije me sramota toga. Jedna stvar koju sam otkrila o sebi je neka vrsta agresivnosti koju nisam ni poznavala dok se nisam počela osećati bolje i zdravije, a nastavila sam da učim o tome kako se osećam i da je to u redu pokazivati – rekla je glumica.                                                                                                                                                     Popularna američka glumica Ešli Džad odlučila je da progovori o svom teškom detinjstvu. Ešli je otvorila dušu o svom teškom detinjstvu, problemima u porodici i seksualnom zlostavljanju koje je preživela.

Ona je u svojoj knjizi opisala kako su joj se roditelji razveli kada je imala četiri godine, a sa samo sedam godina postala je depresivna. Ubrzo nakon toga je postala žrtva zlostavljanja, a odmalena je bila izložena seksualnim ispadima svoje majke Naomi, kao i njenim fizičkim obračunima sa brojnim partnerima.

Kada je u srednjoj školi pobedila u takmičenju za mis, spakovala se i otišla u Japan, jer je mislila da će tamo lakše savladati traume. Ali za vreme putovanja je bila izložena bludnim ponudama svog menadžera, a jedan maneken je pokušao da je natera na oralni seks.

– Terapije su mi pomogle da vratim sećanja koja sam potisnula zbog trauma. Zahvaljujući stručnoj pomoći uspela sam da svoj život vratim u normalu. Preživela sam seksualno zlostavljanje, silovanje i incest. Pomogle su mi osobe koje su preživele isto – priznala je Ešli.

– Leto 1984. je bilo vrlo bolno. Jedna odrasla osoba me je dva puta silovala, dok me je druga osoba zlostavljala, a jedan muškarac je sve to posmatrao jer mu je bio potreban svedok, neko ko će uništiti moje svedočenje u slučaju da odlučim da sve prijavim – otkrila je glumica. Izvor : srbijadanas.com

Add Comment