Nemanja Šešelj se odrekao se svojih roditelja kad je saznao da su Srbi!

Nemanja Šešelj iz Zadra ceo život je bio veliki Hrvat. No, onda mu se preko noći život raspao kad je saznao da su mu roditelji Srbi.

Od kad zna za sebe, mladi Nemanja Šešelj najviše na svetu voli Hrvatsku i Hrvate. Još kao mali dečak išao je na osnivačke sastanke i okupljanja HDZ-a u Zadru, soba mu je bila puna postera dr. Franje Tuđmana, skupljao je CRO-Army sličice i često je po ceo dan slušao Đani Maršana, Đuku Čaića, Thompsona i Dražena Žanka.

Odrastao je u opkoljenom i redovno granatiranom Zadru, a njegova mržnja prema Srbima bila je nemerljiva. Najsrećniji dan u životu mu je bio kad se završila vojna operacija Oluja, jer su mrski mu Srbi bili konačno proterani iz Krajine, a on sam je vozom otišao do Knina i vratio se s dva nova bicikla. Bio je i 2001. na Rivi kad se protestvovalo zbog generala Norca, a i 2012. na dočeku Markaču i Gotovini.
Nemanja je danas ugledni član zadarske navijačke grupe Tornado i nekadašnji član HDZ-a. Naime, HDZ ga je razočarao sa Sanaderom, pa je poželeo da se učlani u HSP. I tu su počeli njegovi problemi.

„Prilikom učlanjenja u HSP provjerava se vaše podrijetlo i testira genetska čistoća vaše krvi. Na toj provjeri sam pao. Ispada da su u zadnjih 10 generacija, svi moji preci bili Srbi. Bio sam šokiran. Ali odlučan. Došao sam do Danka i Biljane, svojih donedavnih roditelja, i kratko im saopćio da mrzim Srbe, da je on, Danko, moj dojučerašnji otac, četnik i da se goni iz moje Hrvatske, a svojoj nekadašnjoj majci Biljani sam kratko rekao da je četnikuša i da bi je najradije zaklao. Da zaključim cijelu stvar, preko Glasa koncila sam ih se javno odrekao i riješio se nadam se tog neugodnog balasta“
odlučan je Hrvat i katolik, Nemanja Šešelj.
Nakon ovog razvoja događaja, u HSP-u su mu odlučili dodeliti probno članstvo u stranci, dok se ne dokaže kao pravi i veliki Hrvat. Tako nešto prošao je uostalom i današnji predsednik HSP-a, Danijel Srb.

(news-bar.hr / Reporter: A.P.)

Add Comment