ODVRATNO OTKRIĆE: Jedući OVU učestalu hranu mogu vam se pojaviti CRVI u mozgu!!!

Iako i sam naslov zvuči prilično odvratno, moramo vas obavestiti da je priča objavljena na web stranici CNN, gde su izvestili ove šokantne informacije.
Naime, prvi ovakav slučaj pojavio se 2013 u Velikoj Britaniji, kada je utvrđeno da muškarac ima parazite koji su prolazili kroz mozak. Prema rečima dr Effrossyni Gkrania-Klotsas, crv je učinio nešto što samo retke parazitske vrste rade, preselio se s jedne strane čovekova mozga na drugu.

Čovek je nedavno posetio Kinu, jedan od delova sveta gde se jedna vrsta parazita, nazvana Spirometra Erinaceieuropaei, može pronaći, kao i u Japanu, Južnoj Koreji i Tajlandu.

Spirometra Erinaceieuropaei uzrokuje infekciju poznatu kao sparganosis, koja se može često naći u pasa i mačaka i čak može narasti do 1,5 metara dužine.

Ovi paraziti se mogu takođe pronaći u svinjskom mesu i tako može uticati na različite načine. Međutim, samo tri vrste crva mogu zaraziti mozak čoveka, kad se infiltriraju na živčani sistem.
Međutim, prema dr Theodore Nash, oko 5 miliona ljudi širom sveta su teško pogođeni infiltracijom tih parazita u mozgu. A šta je glavni uzrok ove pojave?

Prema rečima stručnjaka, skandalozni uslovi u kojima su svinje uzgojene danas objašnjavaju veliki dio cele priče.

Izvor: megagiga.info

Add Comment