ŠOK U ŠTALI PORODICE SPAHIĆ Komšija, šta radiš to mojoj kravi?!

Spahići tvrde da su u štali zatekli suseda kako siluje njihovu kravu!

 Policija u tešanjskom selu Mekiš, istražuje slučaj silovanja stoke! Naime, porodica Spahić tvrdi da su u štali zatekli komšiju Agu B. kako siluje njihovu kravu!

– Videla sam da je kravi dignut rep, Ago se popeo na kantu, a pantalone su mu bile spuštene. Šokirala sam se, skoro sam pala i rekla sam mu: “Ago, što to radiš mojoj kravi?” On mrtav hladan, samo se spustio s kante i otišao – ispričala je za Dnevni avaz Halima Spahić koja tvrdi da je njen komšija Ago B. u noći između srede i četvrtka oko 2 sata silovao kravu.

Kako su supružnici Spahić ispričali policiji, tu noć probudio ih je lavež pasa. Izašli su na balkon i u štali čuli škripanje plastične kante. Ušli su i kako navode, tamo zatekli Agu B. da “opšti s kravom”. Odmah su pozvali policiju i veterinare.

– Pregledom krave u prisustvu policije primetili smo neobičan stav životinje što se tiče držanja repa, kod koje je bila prisutna bol prilikom pregleda i blago oticanje u vaginalnom delu – rekao je veterinar Alen Karadžehenemović iz Tešnja.

Osumnjičenog Agu B. branila je njegova sestra rekavši kako su ih supružnici Spahić nakon tog incidenta kamenovali i svašta im govorili. Spahići to negiraju.

Kako prenosi Dnevni avaz, meštani zaseoka Roše posvedočili su o Aginom problematičnom ponašanju.

– On teško živi i napustila ga je supruga. Sa sestrom Sedifom ide i radi za dnevnicu kada ga neko pozove. Odao se i alkoholu. Ovo o čemu se priča, policija treba ispitati pa, ako bude kriv, neka odgovara – rekle su komšije. Iyvor: alo.rs

Add Comment