ZASTRAŠUJUĆE UPOZORENJE ZA SVE RODITELJE POVODOM LETA: AKO IMATE MUŠKO DETE PAZITE NA OVO!!

Svakim danom ljeto nam je sve draza. Mnogima je upravo ljeto omiljeno godišnje doba. To se posebno odnosi na osobe koje vole da vrijeme provode na pješčanim plažama na moru, negdje na jezeru ili na bazenima.

Većini djece je upravo ljeto najdraže ali ljeto sa sobom nosi i neke opasnosti kojih do sada niste bili svjesni. Priča vezana za dječaka sa slike će vas uvjeriti u to.

Majka ovog dječaka je odlučila da upozori sve roditelje na svijetu kako im se ne bi ponovila ista stvar koja se desila njoj. Naime, ona je svoje ljeto provodila u Španiji sa svojim sinom i mužem. Jednog dana nakon što su se vratili u hotel odlučila je da opere sinov šorc.

Dječak je nosio šorc sa unutrašnjom mrežicom. Širom svijeta zastupljeni su ovakvi kupaći šorcevi. Ipak, kada je željela da skine njegov šorc maleni dječak je ispustio takav zvuk da se majka zaprepastila. Ni jedna majka ne želi da čuje takav vrisak svog djeteta.

Ubrzo je primijetila da je dječakov penis zaglavljen u mrežici. Uprkos mnogim pokušajima da ga raspetlja nije uspjela pa je odlučila da ga odvede u bolnicu.

Doktori koji su radili na ovom slučaju su ostali šokirani kada su vidjeli o čemu se radi. Izjavili su da je ovo prvi slučaj takve vrste sa kojim se susreću.

Na svu sreću situacija se završila kako treba i njen sin je konačno bio u stanju da mokri.

Majka ovog dječaka apeluje na sve ostale majke širom svijeta da obrate pažnju kakvu odjeću kupuju svojoj djecu, pogotovo u ljetnom periodu.Podelite ovo upozorenje da vide svi roditelji koji imaju mušku dječicu!

Add Comment