Zbog užasne boli otišla kod ginekologa. Evo šta je izvadio iz nje… ŠOKANTNO!

Šok i nevjerica, nije mogla ni sumnjati da će joj pronaći i izvaditi OVO!

Michelle Barrow, poznata blogerka podijelila je svojučudnu priču koja joj se dogodilo sa svojim čitateljima. Kako ona kaže osjetila je veliku bol u području abdomena, pa je otišla kod svog ginekologa. Nije mogla ni pomisliti da će njene mačke imati veze sa ovom situacijom.

Evo šta je ginekolog rekao kad je vidio šta pravi problem: “Ono što smo našli između nogu nije bio stari tampon ili uložak – bila je to loptica od dlaka”!

Michelle je bila šokirana i nije razumila ništa. Pomislila je da je to njezina kosa, ali bila je u krivu. Dlake su zapravo od njezinih mačaka.

Sigurno se pitate kako je to lopta od mačijih dlaka završila u njenom tijelu? Odgovor je vrlo jednostavan i vrlo čudan u isto vrijeme.

Michelle dijeli svoj krevet sa dečkom i njezinim mačkama, koje su ostavile lopte od svojih dlaka na njenoj posteljini. Tako je za vrijeme seksualnog čina, lopta od dlaka “skliznula” u njenu vag.inu.

Mačke su preslatka bića ali također izbacuju puno dlake. Dakle, zbog ovog primjera više nemojte dijeliti svoj krevet i plahte sa svojim mačkama i psima. Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima i obitelji koji imaju mačke.

Izvor: megagiga.info

Add Comment