Postoji čak 13 vrsta penisa a jedan je ženama FAVORIT! Proverite da li je to vaš…

Mnogi muškarci imaju potrebu da često preispituju veličinu svog ponosa. Međutim, kada je u pitanju muški polni organ, žene zapravo gledaju neke totalno druge stvari.

Oni se ne razlikuju samo po veličini i debljini, razlika je u još nekim detaljima.

Sada ćemo vam predstaviti 13 tipova penisa:
1. Varljivo mali

Ovaj penis kada je opušten i nije baš nekih dimenzija, možemo reći da je neprimjetan. Međutim, tih nekoliko centimetra može da naraste i dva do tri puta.

2. Veliko razočarenje

Suprotno od zbunjujućeg prvog tipa, ovaj se ocrtava u trenerci i na farmerkama. Ono što ga razlikuje je trenutak u kome veličina postaje bitna, jer on tada naraste svega nekoliko centimetara ili uopšte ne naraste.

3. Krastavac

Ovo ime sve vam govori. Ovaj penis je oblikovan i savijen kao krastavac. Savršen je u misionarskoj pozi, jer stimuliše klitoris i G-tačku.

4. Čekić

Ima debeli glavić i tanje “tijelo”, a odličan je za “zakucavanje”, jer dobro prianja na zidove vagine.

5. Pečurkica

Razlika između njega i čekića je u dužini. Pečurka ima još izraženiji glavić, ali kraće tijelo. Najbolja poza je od pozadi.

6. Zakrivljeni

Ovaj penis je zakrivljen u širokom luku. Najbolja poza je kašika ili obrnuta misionarska.

7. Zmijica

Ovaj penis ide lijevo, pa desno, kao zmija. Iako njegov izgled možda neće impresionirati, osim kao čudo prirode, on u pravim rukama može napraviti čudo u krevetu.

8. Bucko

Ovaj penis je dosta širi, a nije toliko dug. Idealan je jer savršeno prijanja na zidove vagine, samo je bitno da je dobro podmazan.

9. Viršla

Tanak je kao viršla, čak mu je i glavić širine kao i tijelo, što mu daje elegantni izgled. Međutim, on nije baš tako poželjan u seksu.

10. Šargarepa

Ovo je najpoželjniji oblik penisa većini žena. On je aerodinamičan. Tanak na kraju i posepeno se širi kako ide ka korenu. To mu omogućava lagani i bezbolan ulazak. Žene ga obožavaju.

11. Bilder

Ovaj penis ima izražene vene na sebi. Pulsiranje njegovih žila pruža dodatno zadovoljstvo. Dođe nešto kao prirodni vibrator.

12. Šar-pej
Poput istoimene vrste psa ovaj penis se uglavnom davi u svojoj koži. Uvijek dolazi u pitanje je li zapravo labav ili krut, velik ili mali.

13. Jeti

Ovakav muški ponos je enormno dlakav i kao takvog žene ga zaista mrze tražiti u moru vaših dlaka.

Izvor: megagiga.info

Add Comment