FUUUUUJ MADONINA ĆERKA ZGROZILA SVET (FOTO)

Madoninu dvadesetjednogodišnju ćerku Lurdes paparaci su na plaži u Majamiju uslikali sa neobrijanim pazuhama i velikim brojem tetovaža.

I dok Madoninu ćerku mnogi i dan danas zamišljaju kao malu devojčicu, Lurdes Lola Leon je prošle godine proslavila 20. rođendan.

A da je od majke i oca nasledila sve dobre gene pokazuju fotografije snimljene na plaži u Majamiju. Naime, Lurdes je uživala par dana sa najboljim prijateljima.

Sunčala se i kupala u crnom bikiniju, a fotografi su uspeli da uslikaju i njene neobrijane pazuhe baš u trenutku kad je pokušala da zaštiti lice od sunca.


Dlačice vire li vire, Foto: Profimedia

Osim spomenutog, u centru pažnje bile su i njene tetovaže. Telo je ukrasila sa nekoliko crteža posvećenih svojim roditeljima, bratu Roku, ali i usvojenoj sestri Mersi.

Lurdes, koja neguje stil buntovnice, 2010. godine je pokrenula modni brend “Material Girl” koji je doživeo veliki uspeh. Pre tri godine upisala je pozorišnu umetnost na Univerzitetu u Mičigenu, gde je i sama pevačica provela godinu dana.

Madona je kćer Lurdes dobila sa trenerom Karlosom Leonom sa kojim je bila u vezi 90-ih. Iako njihova ljubav nije potrajala, odnos oca i ćerke svih ovih godina je savršen.


Pa gde tu ide tetovaža, Foto: Profimedia
Izvor: alo.rs

Add Comment