Četiri najjače ženske erogene zone od kojih ŽENE totalno POLUDE!

Ne postoji ništa seksepilnije od muškarca koji zna šta radi u krevetu, ali bez obzira na njegove sposobnosti i znanje vrlo je mala verovatnoća da će vaš muškarac iz prve pronaći sve vaše erogene zone.
Razlog je vrlo jednostavan – svaka žena je različita. Ipak, postoje četiri zajedničke tačke koje predstavljaju najjače erogene zone ženskog tela.

Zadnji deo vrata

Vrat je vrlo poznata i česta erogena zona kako kod žena, tako i kod muškaraca.

Donji deo leđa

Nežni dodir donjeg dela leđa može biti vrlo nežan gest, ali kada nasloni vlažne usne i poljubi vas, to pruža sasvim drugačiji osećaj. Završetak leđa, odnosno područje iznad zadnjice snažna je erogena zona, pa ako želite da raspalite strasti predložite mu nežne poljupce i igru jezikom.

Stopala

Iako postoje žene koje obožavaju da muškarac nežno ljubi njihova stopala i nožne prste, većinu taj način zavođenja ne zanima. Međutim postoji jedna snažna erogena zona koja ne uključuje poljupce, već nežne dodire. Reč je o sredini stopala, tačnije povišenom delu stopala koje je vrlo osetljivo. Nežni dodiri vrhovima prstiju tokom seksa mogu biti pravi okidač za orgazam.

Ušna resica

Većina muškaraca koristi ovu vrlo snažnu erogenu zonu na potpuno pogrešan način. Nije stvar u tome da vam obliže uvo, već samo da se igra sa resicom koja predigru može dovesti na jedan sasvim drugačiji nivo. Isprobajte i uživajte u čarima ljudskog tela.

Add Comment