OTKRIO SVE DETALJE! Ovo je čovek koji je za KRŠTENJE iskeširao 500.000 evra, a kada čujete ČIME SE BAVI šokiraćete se! (FOTO) (VIDEO)

Čovek koji je iskeširao silni novac za krštenje unuke otkriva sve detalje žurke u Kopenhagenu o kojoj se u Srbiji danima brujalo
O krštenju u Danskoj na kojem je pevalo desetak naših pevača, među kojima i Ceca Ražnatović, danima se govorilo i svi su se pitali ko je čovek koji je iskeširao toliki novac – 500.000 evra za jedan dan!

Reč je o Jovici Žuržu, koji je sada otkrio da zaista jeste potrošio 500.000 evra, i kaže da bi opet isto učinio.

– Jeste, tako je, nisu slagali. I opet bih – kaže Jovica koji ističe da je Cecin dolazak bila njegova želja.

Foto: Instagram/jovicazurz
– Ne žalim, to nam je bila želja i mi smo radili na tome da nam se ispuni. Ponovo bih isto uradio. Zadovoljni smo kako je pevala i kakvu je atmosferu napravila. Godinama sam imao želju da nam peva Ceca na veselju, ali tu misao nikome nisam govorio. Ćutao sam dok nije došlo vreme da pravimo krštenje. Tada sam sinu rekao: “Ceca nam dolazi, a ti, sine, odaberi sve druge koje hoćeš”
Jovica se osvrnuo i na ružu od zlata koju je Ceca dobila na poklon, ali nije želeo da otkrije koliko ju je platio.

– O ceni poklona ne bih da pričam. Inače, Cecin poklon je bila ideja mog sina. Pored njega, u tome su učestvovale snaja i žena – objasnio je Žurž.

Foto: Instagram/jovicaz
Iako se na pomen pola miliona evra za jedan dan o Jovici mislilo da se bavi ko zna kojim poslom, ono što zaista radi potpuno je neočekivano. Kako je istakao, on u Danskoj poseduje firmu za čišćenje kancelarija, objekata, održavanje poslovnih prostora, a istu je pre godinu dana otvorio i u Novom Sadu.

Add Comment