Aca Lukas: Od Čede sam bežao, a Legiji sam morao da pevam na uvce! Zato sam na*ebao, ali on je kul zbog…

Ulemeka sam dobro poznavao, ne zanima me šta je uradio. A tad ni policija nije smela da mu izgovori ime! Stradao sam samo zato što sam mu pevaoPevač Aca Lukas po prvi put je progovorio kao Aleksandar Vuksanović, običan čovek koji strastveno prati politička dešavanja.


foto: Nebojša Mandić
Otkrio kako je bežao od Čedomira Jovanovića i otkud to da mu je Milorad Ulemek Legija OK tip.

Aca Lukas je priznao kako je imao prilike da se druži sa kriminalcima. Kako je on u intervjuu naveo on je “morao” da poznaje kriminalce.

– Pa zato što sam možda morao da ih poznajem. Zato što su oni pravili slavlja i zato što su me zvali.Zna se da sam uhapšen u „Sablji“ i prvo pitanje koje su mi postavili je zašto sam pevao kod Legije na krštenju njegovom detetu – rekao je Aca.

A zašto se on družio sa kriminalcima i zašto je pevao Legiji?

Aca je u intervjuu objasnio i zašto je pevao Legiji.

– Pevao sam kod Legije zato što sam pevač. Da sam bio kuvar u hotelu „Jugoslavija“, gde je bilo to slavlje, ja bih kuvao. On me je zvao da pevam i on mi je platio, a mogao je i da ne plati. Mogao sam da kažem „neću“, a on je mogao da kaže „moraš“. Pitao sam onog policajca šta bi bilo da sam u tom slučaju, posle mog „neću“, pozvao njega i rekao mu: „Čika policajac, onaj Legija me zove da pevam, a ja neću, pošto smatram da je kriminalac, idi mu kaži da me ne zove“. Znate šta bi taj policajac u to vreme uradio? Stavio bi me u auto i on bi me sam odveo da pevam tamo, pošto tada u policiji nisi smeo da kažeš slovo „L“. Čim kažeš slovo „L“, njima svima padnu gaće. A onda kad se desilo sve što se desilo, onda su odjednom svi bili veliki i opasni. Samo mesec dana pre ubistva Zorana Đinđića neka se sete ko je bio Legija tada i šta se desilo u „Stupici“. Legija je bio bog u policiji. A ispalo je da smo nastradali mi koji smo pevali kod Legije. Pa gde je tu logika. To je bilo vreme za koje kažem ne vratilo se nikad.

foto: Damir Dervišagić
Zbog tog događaja pevač je sebi kasnije napravio velike probleme.

– Posle je ispalo da sam stradao samo zato što nisam odbio Ulemeka – rekao je Aca o kafanskom susretu sa Legijom.

Aca se u intervjuu dotakao i ostalih političara.

On je pričao i o Zoranu Babiću iz SNS-a.


foto: Fonet
– On veruje u ideologiju svoje stranke i toliko je zaljubljen u nju da mi se čini da bi, kada bi mu Vučić rekao da ovo nije zid, nego želatin, on bi rekao želatin iako je jasno da je zid – bio je iskren Lukas.espreso.rs

Add Comment