Ceo život ga merite pogrešno: Evo kako da PRAVILNO izmerite dužinu

Pravilno merenje penisa je jako važno, jer vrlo lako može da vam ispadne kraći nego što to zaista jeste slučaj.Evo kako da pravilno izmerite dužinu svog penisa
Ne postoji muškarac koji u nekom trenutku nije želeo da zna tačne dimenzije svog penisa kako bi mogao da ga uporedi sa drugima – i to je sasvim normalnoNajveći broj muškaraca ima penis normalne dužine, ali nije na odmet znati tačne cifre.Važno je da prilikom merenja penis bude u erekciji kako biste dobili preciznu cifru, a biće vam potreban i krojački metar kako biste dobili što tačniju dužinu ako je penis nakrivljen u neku stranu. Ako pri ruci nemate krojački metar, iskoristite komad kanapa koji ćete potom izmeriti lenjirom.

Kada uzimate mere, važno je da krenete od baze penisa pa sve donjegovog vrha.

Obavezno pritisnite metar na pubičnu kost jer salo na stomaku može da sakrije nešto dužine.
Dužina prosečnog penisa u erekciji iznosi između 14 i 16 centimetara. Izmerite obim penisa
Obratite pažnju, mnoge žene tvrde da je obim znatno važniji od dužine penisa pa nije loše da znate kako stojite u poređenju sa osttkom sveta.

Obmotajte krojački metar oko najdebljeg dela penisa dok je on u erekciji.

Sudeći po brojnim istraživanjima, prosečan obim penisa iznosi između 12 i 13 centimetara.

Upozorenje

Kako biste bili potpuno sigurni u ove dimenzije, ponovite merenje nekoliko puta tokom nekoliko dana jer erekcije mogu da budu različitog intenziteta i zbog toga penis nekada može da bude kraći, ili duži.

Izvor: Telegraf.rs

Add Comment