DA NE BUDE BELAJA: Kada je muškarac blizu orgaz*a NIKAKO ne radite ovo!

Prvo treba da znate jeste da se muški orgazam sastoji iz dve faze. U prvoj se sperma podiže iz testisa i zajedno sa semenom tečnošću na kratko smešta u “čekaonicu”, tik ispod prostate. U ovoj fazi, većina muškaraca se nalazi u stanju blaženstva, zapravo orgazma.

Koji sekund kasnije dolazi i do ejakulacije. Međutim, kako muškarci ističu, žene ovde umeju da naprave pokoju grešku, te da se ponašaju “preagresivno” i prestrastveno. Njima zapravo treba tren mira i duboke koncentracije, kako bi potpuno uživali u orgazmu.

Pa, ako biste pitale muškarce, evo šta bi rekli na temu “kako se ne ponašati dok oni svršavaju”. Nikako ih ne prekidajte nekim naglim pokretima, dodirima, povicima… Prekinućete im koncetraciju i pokvariti užitak. Ako ste već uigrani i ako već znate šta vaš partner voli da radite kad svršava, onda OK, ali u protivnom – bez naglih i neočekivanih pokreta! Takođe, muškarce u tom trenutku uznemirava i ako se mnogo pomerate kad svršavaju, bilo da ste ispod njega, pored njega… Najbolje je da se ne pomerate.

Ono što im prija, jeste da pokažete da ste i vi uzbuđeni, tako što ćete duboko uzdisati, pomalo ječati i gledati ga u oči ili, ako se radi o vanvaginalnom orgazmu, gledati ga u polni organ.

Add Comment