Veliki obrt! Oglasio se svedok tuče na vašaru! Era je slagao , evo ZAŠTO su ga stvarno napali!

Era Ojdanić napadnut je u noći između utorka na sredu, na vašaru u kosmajskim Tresijama, a kako nam je rekao razlog iz kog su ga napali navodno je taj što su bili pijani.

Međutim, Telegrafu se danas javio čovek koji tvrdi da je sedeo tačno pored momaka sa kojima je Era imao problem, a koji kaže da mu je žao da momci snose posledice jer prema njegovim rečima ništa nisu skrivili.


– Sedeo sam tačno pored njih, sve sam video. I nisam jedini, mnogo ljudi je videlo šta se desilo, ali verovatno neće da ulaze u probleme. Žao mi je tih momaka, jer nisu ništa pogrešno uradili. Evo šta je bilo. Oni su sedeli za stolom i Era je bio pored njih. Na stolu su im bile pare, zgužvane, bilo je više stotina evra. U jednom trenutku, neke pare su im pale na pod, a Era je brže-bolje rukom zgrabio pare koje su bile na stolu i stavio u džep! – počinje priču izvesni Buca koji je bio svedok incidenta.

– Momci su odmah ustali i rekli mu da vrati pare, a on sepravio lud. Video sam ja snimak, na kom se on kune da su pare njegove. Nisu njegove, uzeo je od njih, zato je i bila frka. Što ih nije izvadio iz džepa kad su mu rekli, već je sve vreme držao ruku u džepu? Momci stvarno nisu krivi, zato su i pušteni odmah iz policije, nakon saslušanja – kaže svedok sa vašara.

Pogledajte i snimak koji se pojavio juče poslepodne:


Podsetimo, Era je za Telegraf nekoliko sati nakon incidenta rekao sledeće:

– Hvala Bogu što se završilo sve, moglo je da bude tragično. Desilo se što je pet mnogo jakih momaka bilo pod dejstvom alkohola, strava i užas! Izgubili su svu kontrolu, katastrofa ponašanje… Napali su me, zadali mu udarce, pokidali mi lanac, opljačkali mi 1.900 evra… Dosta udaraca su mi zadali po leđima i nedrima. Nije bilo nekih preloma, zato što sam uspeo da zaštitim grudi i facu. Bio sam od 1 posle ponoći do 6 ujutru u Urgentnom centru, snimio sam sve, na skeneru sam bio… Nema potresa mozga, preloma… Bilo je udaraca po leđima i rebrima, ali ništa nije slomljeno. Hvala vam što ste zvali, pozdrav za redakciju od mene. Dobro se ja osećam – kazao nam je Ojdanić.

telegraf.rs

Add Comment