HRANIO MAGARCE HLEBOM, POKRIVAO IM OČI, A ONDA IH JE SILOVAO: Kamera je zabeležila užasne prizore!

Muškarac iz Arkanzasa je optužen za zlostavljanje, nakon što je policija pronašla snimak sa nadzorne kamere na kojem se vidi da je više puta imao seks sa magarcem. Everet Li Kompton (49) je uhapšen nakon što su Emert i Džojs Vitaker pozvali policiju kako bi prijavili da je jedan stranac na njihovom imanju imao seks sa ženkom magarca.

Kada ga je policija pitala šta je radio na imanju u toku noći, osumnjičeni je rekao da je išao u šetnju i da je odlučio da nahrani magarce šargarepama. Policija ga je tada obavestila da na imanju postoje kamere da i će on pregledati materijal.

FOTO: PRINTSCREEN YT
On je priznao da je imao seks sa magarcem i da je to uradio jer je bio pod uticajem marihuane, koja ga je prema njegovim rečima terala da čini “bolesne stvari”.

Vitakerovi su nedavno instalirali kamere na svom imanju jer su primetili da neko dolazi na njihov posed i da maltretira životinje.
U tri odvojene prilike kamere su snimile čoveka koji je hranio magarce hlebom, a potom i pokrivao oči pa ih silovao. Kompton je rekao policiji da će potražiti stručnu pomoć ako ga ne budu krivično gonili, ali oni na to nisu pristali. Osumnjičeni je odveden u zatvor, a protiv njega je podignuta optužnica.


(Kurir.rs/Dailymail, Foto: Printscreen/YT)

Add Comment