NEKO NAM JE PEGAV I SED Ovako Jovana Joksimović izgleda u 8. mesecu trudnoće

Popularni par Jovana i Željko Joksimović će za oko mesec dana poželeti dobrodošlicu bliznacima kojima se pored njih najviše raduje njihov prvenac

Jedna od omiljenih trudnica u Srbiji Jovana Joksimović prosto uživa u blagoslovenom stanju, a imperativ je: što prirodnije to bolje. Javnost je oduševljena kako izgleda u osmom mesecu trudnoće.

 


Popularni par Jovana i Željko Joksimović će za oko mesec dana poželeti dobrodošlicu bliznacima kojima se pored njih najviše raduje njihov prvenac Kosta. Uprkos Jovaninoj trudnoći, porodica Joksimović je maksimalno uživala u svakom trenutku, pa su tako odmarali u Grčkoj, ali i u Turskoj.

 

Blagosloveno stanje nije uticalo isključivo na Jovanu, već i na Željka koji je bio kreativan, te je snimio letnji hit Milimetar koji je za kratko vreme postao jako slušan.

Iako par ne voli da deli privatne trenutke sa javnošću, Željko nije odoleo, pa je na svom Instagram profilu objavio zajedničku fotografiju uz duhovti komentar:

Pege i sede na jednom mestu. #ljubav

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on

– Pege i sede na jednom mestu – napisao je pevač, a fanovi su komentarisali da Jovana izgleda zanosno bez trunke šminke.

 

(Glossy)

Add Comment