POZNATA MANEKENKA OTIŠLA JE LEKARU SA BOLOVIMA U NOZI… KAD JE NAPRAVIO REZ, NIJE MOGAO VEROVATI ŠTA JE IZAŠLO!

 

Nakon što je obavila neuspješnu plastičnu operaciju, brazilska ljepotica i manekenka Andressa Urach, već duže vrijeme se bori s infekcijom koja je joj je zahvatila nogu.

Mnoge djevojke se žele podvrgnuti estetskoj hirurgiji jer žele izgledati kao poznate ličnosti i slično. Ipak, za to su krivi mediji koji nameću izgled silikonskih, izoperisanih djevojaka sa

 

Nažalost, mnoge mlade djevojek žele tako izgledati, a ne znaju da je ljepše biti prirodan i svoj. Tako je Brazilka Andressa, željela da postane model i da ima veću zadnjicu. Otišla je na tu operaciju i dobila je ono što je željela. Moramo napomenuti da s epodvrgnula ilegalnom zahvatu. Ubrizgan joj je didrogel i PMMA u bokove i bedra.

Nakon neog vremena je počela osjećati bolove u nogama i morala je posjetiti doktora. Bolovi su bili nesnošljivi, a utvrđeno je da se ubrizgani gel nije pravilno apsorbirao i da joj je samo uništio mišiće.

Stanje je bilo toliko ozbiljno da su doktori čak razmatrali opciju amputacije noge. Nakon raznih opearcija i tretmana, ona se oporavila i rekla je da ne smijemo sebe žrtvovati zbog ljepote i postati rob nametnutih stvari. Andressa je sada model i napisala je knjigu o svom lošem iskustvu kako bi upozorila mnoge mlade djeovjke na posljedice.Poznato je da u Brazilu postoje mjesta gdje se jeftino rade ti zahvati, naravno ilegalno, a to vas može dovesti u opasnost, ako ih prihvatite.

Add Comment