SE*SI TRIK: Uradite ovo ženskoj u snu, i momentalno će DOŽIVETI ORGA*AM!

Žene, kao i muškarci, mogu da imaju se*si snove koji se završavaju orgazmom, tvrdi Majkl Krajhman, direktor centra za se*sualno zdravlje u Kaliforniji. I ne samo to, već partner može da joj pomogne da doživi orgazam u snu. Ako ste željni avanture i novih stvari, možete predložiti ovo svojoj dragoj!

 

“Orgazam je ritmična kontrakcija mišića na dnu karlice, ali takođe pokreće i ispuštanje neurotransmitera koji stvaraju euforiju u mozgu”, istakao je Krajhman. “Tokom dana, nemate vremena da dopustite vašem mozgu da odluta i razmišlja. Dok spavate, nalazite se u stanju mira i relaksacije koja dopušta nesvesnom da istraži sve aspekt

e vašeg života, uključujući i se*s.”

Krajhman daje detaljno uputstvo kako svoju partnerku možete dovesti do orgazma dok spava. “Pre nego što legnete da spavate, pričajte sa vašom partnerkom i razradite određeni se*s scenario”, savetuje on i ističe jedan važan detalj.

Najdublja faza sanjanja se događa u drugoj polovini noći, i tada je vaša partnerka uveliko zaspala.

Polako počnite da je mazite po klitorisu, jako blagim pokretima čisto da joj potpomognete u doživljavanju sna.

Spojite to “uzburkavanje” krvi sa se*si snom. Ona može početi da sanja da ima orgazam, kao i da ga zaista doživi. “Nervi se protežu od vašeg mozga kroz telo. Postoji povezanost uma i tela kada je reč o orgazmima u snu”, ističe stručnjak za se*sualne odnose. Vaša partnerka se ustvari u tom trenutku nalazi između jave i sna.

(srbijadanas.com)

Add Comment