Posle seksa se SVIMA dešava OVA STVAR: Retko ko zna o čemu se ZAISTA RADI – evo odgovora

Da, i vi ste to primetili, džabe se pravite da niste.

Nakon seksa svako telo odaje specifičan miris koji zna svako ko je ikada imao seks. Zbog njega preljubnici odmah nakon seksa kao opareni trče do tuša pre nego što se vrate svojim partnerima koji ih čekaju u blaženom neznanju. Posle seksa, mirišete na seks, a u tom mirisu prednjači vagina.

ZAŠTO JE TO TAKO?

Sigurno ste primetili i da vagina miriše isto nakon masturbacije, a miris se menja tek kada imate seks sa nekim. To je zato što je “miris seksa” pomešan miris sperme, vaginalnog sekreta, lubrikanta koji proizvodi sama vagina i znoja.

Vagina ima nisku pH vrednost. Drugim rečima, po prirodi je kisela, dok je sperma alkalna jer ima visoku pH vrednost.

Kada se niska pH vrednost susredne sa visokom, stvara se potpuno nova stvar. U slučaju seksa, novi tip proteina koji je i glavni krivac za miris seksa.

Miris seksa prepoznaje svako ko ga je imao makar jednom

Čak i kada koristite kondom, taj seks se i dalje javlja, jer vagina reaguje na upalu i radi na tome da samu sebe zaceli, a tu su još i njegov i vaš znoj, pa lubrikant sa kondoma, pa vaši prirodni lubrikanti.

Kada tek uplovite u seksualni život, verovatno vam se miris seksa neće dopasti, a mnogi ga se i stide misleći da se dešava samo njima.

Ovaj specifičan miris varira od osobe do osobe, a nestaje nakon što par puta piškite i istuširate se, tako da nema razloga da brinete, osim ukoliko primetite da se vaš miris drastično promenio. U tom slučaju pravac kod ginekologa.

(yourtango.com)/zena.blic.rs

Add Comment